Lemonade
Love letter Thankyou !
Giveaway Iwantmakeoverblog by Nanalee
Tuesday, 24 January 2012 • 00:16 • 0 comments

Hello :) Korang apa kabar ? haaa ~ nak buat satu entry pasal tajuk d atas . Ada seorang nie , nama dia Nanalee . Dia jemput saya I want make over blog . saya ikut semua syrt tuu . Jum masuk make over niee :)

Cute tak ? Cute kan ? Nie syarat make over :
1.Mesti ada blog sendiri,tak kesah laki or girl.
2.Follow Nana and like fanpage nana *wajib untuk senang korang nak tahu update terbaru tentang GA ni.
3.Tolong click ---> sini *bantuan anda sangat di perlukan.
4.Buat satu entry pasal GA ini dan jangan lupa letak banner di atas.
5.Letak link entry GA ini kat entry GA korang dan tag 2 org [make sure dia org tahu]
6.Selepas update entry ini,korang letak entry GA korang dekat komen entry untuk senang Nana nak check,kalau anda letak di cbox tidak sama sekali d layan.
7.Tarikh tamat:20/03/2012 . Tepat pada 12 am .

Okey selesai suda entry kali ini . First time masuk benda-2 mcm nie , Tak slh kalu nak cuba . Bak kata org 'Rezeki Tak Kemana Kalau Kita Cuba Sesuatu Yang Baru' *janji perkara berfaedah , So saya tag 2 nie



Disclaimer


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal. bold italic underline strike





Credits


Big helped: Rifa Saifanah
OTHER HUMANS : Kemetot Chomel & Nabila Medan